Sonja Wagemans

 

Begin september is Sonja Wagemans gestart als senior adviseur van Beck Communicatie. Sonja is afkomstig van de gemeente Veldhoven, waar ze de afgelopen tien jaar als senior communicatieadviseur een breed takenpakket had op het gebied van strategische bestuurs- en projectadvisering. Voor Beck Communicatie is Sonja inmiddels alweer enkele weken hard aan de slag in de gemeente Rucphen, waar ze mag werken aan het communicatiever maken van de gemeentelijke organisatie en de doorontwikkeling van het team communicatie. 

 

Saskia Meijs

 

Eind september heeft ook Saskia Meijs een vliegende start op de Beckoffice gemaakt: zij versterkt als senior adviseur en woordvoerder het communicatieteam van de gemeente Gorinchem. Saskia werkte voorheen als publieksvoorlichter, overheidstrainee en communicatieadviseur bij de gemeente Oss en als communicatieadviseur bij Waterschap Aa en Maas. En zelfs in haar vrije tijd is Saskia actief in het communicatievak, namelijk als correspondent bij een lokaal weekblad.

 

 

 

Werken bij of voor Beck

Beck Communicatie is altijd op zoek naar goede communicatieprofessionals, in loondienst of op freelance basis. Geïnteresseerd? Neem dan contact met Lianne van der Aa of bel (073) 65 77 235.

Lees meer over Beck

Beck Communicatie B.V. | Litserstraat 18 | 5275 BV Den Dungen | T 073 657 72 35 | info@beckcommunicatie.nl | @BeckOffice