Aan het werk voor vele, verschillende overheden, zien we zien dat veel communicatieteams met dezelfde vragen worstelen. Hoe maak je de organisatie communicatiever? Hoe positioneer je je team in de organisatie? Kan een methodiek als Factor C daarbij helpen? Of iets anders? Bovendien ben je steeds vaker betrokken vanaf de start van een (beleids)traject. Naast adviseur en plannenmaker ben je nu ook coach van je collega’s. Tegelijkertijd verandert de rol van de overheid. Van regisseren naar faciliteren. Wat betekenen al die ontwikkelingen in het vak voor je dagelijkse werk? Wij helpen je graag op weg!


 

 

 

 

 

  

Praktijkgerichte trainingen en coaching


Onze adviseurs werken bij verschillende grote en kleine gemeenten, waterschappen, provincies, zorginstellingen, woningcorporaties en in veiligheidsregio’s. Opgeteld betekent dat een schat aan kennis en kunde.

Wij weten wat er speelt én hoe je daar als communicatieprofessional optimaal mee omgaat. Dit levert toegankelijke, praktische en krachtige trainingen en teamsessies op waar u direct mee uit de voeten kunt.

Voor individuele medewerkers is het soms prettig om objectief met iemand te kunnen sparren over een belangrijke inhoudelijke opdracht, de richting van je team, rol of positie. Dit doen wij graag!

Speciaal voor onze relaties organiseren wij regelmatig een 'Beckpacksessie'. Deel je kennis en vul je rugzak. Helemaal gratis.

Meer weten? Klik hier voor een overzicht van ons aanbod aan trainingen en coaching.

Recente sessies

Voor de gemeente Kaag & Braassem verzorgden we een inspiratiesessie voor het college van B&W en een adviestraject communicatie beheer en onderhoud.

Voor de gemeenten Venlo en Gennep en de Raad voor Rechtsbijstand verzorgden we een praktijkgerichte training Factor C.

Voor de gemeenten Valkenswaard,  Venlo, en Loon op Zand verzorgden we praktijkgerichte trainingen over de veranderingen in het vak, de veranderende rol van de overheid en Factor C.

Voor de gemeenten Peel en Maas, Roosendaal en Venlo verzorgden we heisessies over de positionering van het communicatieteam.

Voor de gemeente Roerdalen begeleidden we een visietraject voor het team communicatie.

Voor de gemeente Roosendaal verzorgden we een coachingstraject op maat.

Voor de gemeente Eindhoven verzorgden we een woordvoerderstraining op masterniveau en faciliteerden we een expertsessie over communicatie in het sociale domein.

 

 

 

 

Beckpacksessies

Speciaal voor onze relaties organiseren wij regelmatig een ‘Beckpacksessie’. Tijdens deze kennisdelingsbijeenkomst stellen we een thema centraal waar veel overheidsorganisaties mee te maken hebben of krijgen. Een leuke manier om je rugzak te vullen met kennis van collega-gemeenten en ervaringen van de adviseurs van Beck Communicatie. En het is helemaal gratis!

De volgende thema's stonden onder andere centraal:

 

Beck Communicatie B.V. | Litserstraat 18 | 5275 BV Den Dungen | T 073 657 72 35 | info@beckcommunicatie.nl | @BeckOffice