Onze adviseurs hebben verstand van communicatie én verstand van (overheids-)bestuur. De ‘Beckers’ werken planmatig en gestructureerd, zijn positief-kritisch, loyaal en initiatiefrijk. Ze weten van aanpakken! Onze adviseurs wonen allemaal in Brabant, Limburg en Gelderland en zijn zelf in loondienst geweest bij de overheid. We werken met een team van veertien vaste en gemiddeld tien freelance adviseurs.

  • beckteam

"Als interimmer put je uit een steeds rijker gevulde rugzak"

Jolande Prudon
Senior communicatieadviseur

Jolande werkt sinds 1995 als communicatieprofessional; ze werkte bij een aantal non-profit organisaties waaronder Omroep Gelderland, zorginstelling Dichterbij en diverse gemeenten. Daar ontwikkelde zij haar expertise op het gebied van interne- en corporate communicatie, verandercommunicatie en projectleiding. In 2015 rondde Jolande haar laatste opleiding tot senior communicatieadviseur af waardoor zij niet alleen beschikt over ruime ervaring maar ook over de meest actuele kennis en inzichten.

Haar veelzijdige ervaring maakt dat zij zich goed kan verplaatsen in verschillende doelgroepen. Ze is een volwaardige gesprekspartner voor management en directie; zij ontzorgt haar opdrachtgevers door ook de actuele maatschappelijke en politieke ontwikkelingen op de voet te volgen en deze te vertalen in haar strategisch advies. Ze bedenkt creatieve oplossingen, ook voor complexe vraagstukken. En werkt dat vervolgens graag zelf uit.

Als samenwerker pur sang, bouwt ze een netwerk rondom haar opdrachten en weet zo op prettige, enthousiaste wijze mensen en zaken in beweging te krijgen. Ze stuurt volhardend op het proces en gemaakte afspraken, zacht op de relatie. Uitdagingen gaat ze daarbij niet uit de weg.

Jolande is betrokken, creatief, kritisch als het nodig is en legt mooie verbanden. Een snelle denker met lef en een uitstekend gevoel voor verhoudingen en relaties. Maar ook een doener die graag de handen uit de mouwen steekt. Eigenschappen die maken dat zij zich bij de overheid als een vis in het water voelt. 

Beck Communicatie B.V. | Litserstraat 18 | 5275 BV Den Dungen | T 073 657 72 35 | info@beckcommunicatie.nl | @BeckOffice