Onze adviseurs hebben verstand van communicatie én verstand van (overheids-)bestuur. De ‘Beckers’ werken planmatig en gestructureerd, zijn positief-kritisch, loyaal en initiatiefrijk. Ze weten van aanpakken! Onze adviseurs wonen allemaal in Brabant, Limburg en Gelderland en zijn zelf in loondienst geweest bij de overheid. We werken met een team van veertien vaste en gemiddeld tien freelance adviseurs.

  • trudy-van-de-westelaken

"Ik hou van aanpakken, handen uit de mouwen en aan de slag. Dat is mijn kracht"

Trudy van de Westelaken
Senior communicatieadviseur

Trudy rondde in 2004 haar studie Communicatie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven af. Ze heeft inmiddels elf jaar werkervaring bij de overheid; eerder werkte ze voor een energiebedrijf en een huis-aan-huisblad. Een veelzijdig takenpakket leerde haar zowel de praktische als de advieskant van het communicatievak.

Bij een gemeente verzorgde Trudy de communicatie rondom een veelheid aan projecten. Ook stuurde zij de communicatie voor cultuur- en organisatieontwikkeltrajecten aan, zoals intergemeentelijke samenwerking, dienstverlening en Het Nieuwe Werken. In regionaal verband vervulde ze meerdere jaren met veel plezier verschillende functies op het gebied van crisiscommunicatie.

Trudy is een teamplayer en verbinder met een frisse, nuchtere kijk op zaken. Ze is doel- en resultaatgericht, niet bang om haar zegje te doen met respect voor de ander en heeft een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen. Ze heeft oprechte belangstelling voor en interesse in mensen en legt gemakkelijk contacten, die ze ook uitstekend weet te onderhouden. Trudy heeft een vlotte pen en weet met haar positieve instelling van aanpakken. Ze is een allround, betrokken adviseur, is gewend om met deadlines om te gaan en gaat planmatig te werk.

Beck Communicatie B.V. | Litserstraat 18 | 5275 BV Den Dungen | T 073 657 72 35 | info@beckcommunicatie.nl | @BeckOffice