Tilburg University en Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost 

 

 

 

Collega Trudy is begonnen aan een hele mooie nieuwe interim-opdracht. De komende maanden mag zij zich als senior communicatie-adviseur gaan inzetten binnen het team External and Campus Communication van Tilburg University. Een prachtige strategische, maar zeker ook hands-on uitvoerende functie in een prachtige organisatie. Trudy gaat op de TiU aan de slag met vraagstukken op het gebied van interne communicatie, verandercommunicatie en public relations, en heeft bovendien een aantal afgebakende projecten zoals de communicatie rondom het Strategisch Plan van Tilburg University. Kortom: een opdracht die Trudy op het lijf geschreven is! 

Collega Sippy gaat aan de slag bij de Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost, waar ze een strategie voor risicocommunicatie rondom het transport van gevaarlijke stoffen over het spoor gaat ontwikkelen. Samen met de Veiligheidsregio en de gemeenten Eindhoven, Nuenen, Deurne en Helmond werkt ze aan de hand van het Strategisch Communicatie Frame en Factor C aan een methode die ook voor andere regio’s en thema’s ingezet kan worden. Een mooie klus!

Beck Communicatie B.V. | Litserstraat 18 | 5275 BV Den Dungen | T 073 657 72 35 | info@beckcommunicatie.nl | @BeckOffice