Afscheid Frank van Beck Communicatie

17-12-2021
21 jaar: de leeftijd waarop je echt volwassen wordt

En dat geldt misschien ook wel voor Beck Communicatie. In 2000 startte Frank Beck samen met Lianne van der Aa het bureau. Ruim drie jaar geleden nam Lianne al afscheid als directeur, en nu is het Franks beurt.

In goede handen
Hij vertrekt met een gerust hart, want Beck Communicatie ís volwassen en komt in goede handen bij Evelyn Reynen en Eline Philips. Vanaf een nieuwe uitvalsbasis: de Brainport Human Campus in Helmond. Maar met hetzelfde uitgangspunt: het bieden van tijdelijke communicatiecapaciteit voor overheid, zorg en onderwijs.

Hart voor publieke zaak
In die 21 jaar is Beck Communicatie uitgegroeid tot een vaste waarde in de overheidscommunicatie, en tot een hecht team van 24 vaste en zo’n 20 freelance medewerkers. Fijne collega’s, gedreven communicatieprofessionals, allemaal met een groot hart voor de publieke zaak. We werkten voor meer dan 100 opdrachtgevers, in die 21 jaar. En het bureau groeit nog steeds, ontwikkelt zich, blijft op zoek naar de nieuwste inzichten en de beste kwaliteit. De opdrachten worden diverser, maar het hart voor de publieke zaak blijft. En daar zijn we ontzettend trots op.

Videoboodschap Frank
Na 21 jaar neemt Frank afscheid. Helaas gooit corona roet in het eten van een mooi en persoonlijk afscheidsmoment. Maar een persoonlijk bedankje kan gelukkig ook op deze manier: