Beck to the future!

11-12-2020

2020 laten we binnenkort achter ons. Het jaar waarin we ons 20-jarig jubileum vierden. Een stuk soberder dan vooraf gedacht, want ook bij ons gooide corona roet in het eten. Maar het werk ging gelukkig volop door. Sterker nog, juist het afgelopen jaar bewees weer eens hoe belangrijk ons lievelingsvak is. Als het erom spant, blijk je met goede (overheids)communicatie écht het verschil te kunnen maken. We voelen ons vereerd dat we daaraan op veel plekken in Zuid-Nederland een steentje mogen bijdragen. We hebben veel zin in 2021!

Nieuwe ontwikkelingen Beckstage
Er gaat wat veranderen bij ons. Eline Philips, al 15 jaar een trouwe Becker, treedt toe tot de directie. Samen met Evelyn Reynen wordt zij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij Beck Communicatie, naast het werk dat zij beiden voor opdrachtgevers doen. Frank Beck blijft ook aan boord, maar wat meer op de achtergrond; hij concentreert zich de komende tijd op de advisering van opdrachtgevers.

En nóg een nieuwtje: in januari 2021 openen we een nieuw kantoor op de Brainport Human Campus in Helmond. Een inspirerende werkomgeving met volop mogelijkheden voor ontmoeting en kennisdeling met onze medewerkers, freelancers én opdrachtgevers. Onze vestiging in Den Dungen blijft voorlopig ook nog bestaan.

Fijne feestdagen en hopelijk tot snel ziens in 2021. Samen maken we er een fantastisch jaar van!