Help een crisis!

15-05-2019

Geweld op het voetbalveld? Een ongeluk tijdens een uitstapje met de club of tijdens de carnavalsoptocht? Seksuele intimidatie? Een greep uit mogelijke crisissen die kunnen ontstaan binnen elke vereniging of club. Hoe ga je daarmee om? Wat is het goede verhaal? Met deze vragen kwamen afgevaardigden van verschillende verenigingen en clubs uit de gemeente Sint-Michielsgestel naar de sessie 'crisiscommunicatie voor verenigingen' georganiseerd op de Beckoffice van Beck Communicatie.
Onze eigen Beckers Trudy en Evelyn deelden hun ervaringen en tips met de aanwezigen en werden daarbij ondersteund door het bijzondere praktijkverhaal van Lieke Lataster (commissielid vereniging en zelfstandig communicatieadviseur) en Hanne van Aart (voormalig voorzitter vereniging en tegenwoordig burgemeester van Loon op Zand)
Met de nodige handvatten en tips keerden de aanwezigen huiswaarts. Klaar om zich voor te gaan bereiden op een potentiƫle crisis. Want een keer nadenken over wat er kan gebeuren binnen jouw club of vereniging, kan geen kwaad. Krijg jij te maken met een crisis binnen jouw vereniging of club? En twijfel je over hoe te handelen? Vraag om hulp! Er staan altijd mensen voor je klaar om te helpen.

Klik hier voor de presentatie.Trudy van de Westelaken, Communicatieadviseur