Nieuwe adviseur Ingrid de Kort

27-08-2018

Ingrid heeft ruim 20 jaar ervaring in het communicatie vak en werkte eerder bij Technische Universiteit Eindhoven en Bex*Communicatie.

Na haar studie Communicatie aan Fontys Hogescholen in Eindhoven, startte Ingrid haar loopbaan in de bureauwereld. Ze werkte bijna 10 jaar bij Bex*Communicatie in Eindhoven waar ze voor een breed scala aan opdrachtgevers op het gebied van bouwen, wonen en infrastructuur werkte. Diverse woningcorporaties, gemeenten, projectontwikkelaars en bouwondernemingen behoorden tot haar opdrachtgevers. In 2009 ging ze aan de slag binnen het Communicatie Expertise Centrum van Technische Universiteit Eindhoven. Naast diverse projecten op het gebied van corporate, marketing en interne communicatie, werkte ze aan de positionering van Smart Mobility, een van de onderzoeksthema’s van de universiteit. Vanaf 2014 was ze verantwoordelijk voor de vernieuwingsimpuls van het alumnibeleid. Het afgelopen jaar werkte Ingrid in de rol van Product Owner aan de vernieuwing van de onderzoekwebsite van de TU/e. Met haar ruime ervaring als all round communicatieadviseur binnen de bouw-/woonsector en de onderwijswereld is Ingrid een waardevolle aanvulling voor het Beck team.

Ingrid versterkt als senior communicatieadviseur de afdeling communicatie van VECOZO in Tilburg en helpt bij het ontwikkelen van de (corporate) communicatiestrategie en –activiteiten én het tot leven brengen van het VECOZO verhaal.


Ingrid de Kort, Communicatieadviseur