Bestuursadviseur Kabinet

Voor de gemeente Tilburg hebben wij een bestuursadviseur Kabinet geworven; een spin in het web van alles wat met kabinetszaken en representatie te maken heeft. Adviseur van de burgemeester, het college van B&W, de directie, afdelingshoofden en andere collega's. De bestuursadviseur Kabinet werkt ook nauw samen met collega’s die verantwoordelijk zijn voor public affairs, lobby & relatiemanagement, evenementen, woordvoering en bestuurssecretariaat.

Opdrachtgevers

Zoekt u dé communicatie- professional die het bestuur en de organisatie kan laten ‘stralen’? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wat wij toevoegen, is onze visie op wat een kandidaat tot een ‘kandidaat-plus’ maakt. We kijken door úw ogen. Onze drijfveer is de perfecte kandidaat voor uw organisatie te vinden. Iemand die zorgt voor versterking van het functioneren van bestuur en management. 

Kandidaten

Ook al is ons netwerk groot, wij zijn altijd op zoek naar goede communicatie- professionals. Adviseurs of managers die verstand hebben van het communicatievak en ‘gevoel voor de overheid’. We zijn ook erg geïnteresseerd in je talenten en persoonlijke drijfveren. Die zijn belangrijk om een goede match met een organisatie en het bestaande communicatieteam te maken.

Schrijf je in