Senior communicatieadviseur

Voor de gemeente Waalwijk vulden we de vaste functie van senior communicatieadviseur in. Een creatieve adviseur met veel politiek gevoel. Iemand die collegeleden, managers en andere collega’s op strategisch en tactisch niveau adviseert over de volle breedte van het vak. Interactie en participatie zijn de kernwoorden.

Opdrachtgevers

Zoekt u dé communicatie- professional die het bestuur en de organisatie kan laten ‘stralen’? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wat wij toevoegen, is onze visie op wat een kandidaat tot een ‘kandidaat-plus’ maakt. We kijken door úw ogen. Onze drijfveer is de perfecte kandidaat voor uw organisatie te vinden. Iemand die zorgt voor versterking van het functioneren van bestuur en management. 

Kandidaten

Ook al is ons netwerk groot, wij zijn altijd op zoek naar goede communicatie- professionals. Adviseurs of managers die verstand hebben van het communicatievak en ‘gevoel voor de overheid’. We zijn ook erg geïnteresseerd in je talenten en persoonlijke drijfveren. Die zijn belangrijk om een goede match met een organisatie en het bestaande communicatieteam te maken.

Schrijf je in